Home Servicii Cloud Computing Pro bono publico
                Cabinet contabilitate Iancu Razvan -expert contabil                     Investim pricepere in contul tau
Planificare Financiara Gestiunea proiectelor Gestiunea lichiditatilor Managementul schimbarii Suport Juridic Gestiunea performantei personalului Comunicare si relatii publice
Brosura Planificare Financiara

    In conditiile actuale mecanismul organizarii  activitatii comerciale in functie de comenzile reusite  a fi angajate ( fara nici o regula proiectata  pentru obtinerea unui efect dorit ) nu mai genereaza randamentul financiar, suficient de mare, pentru a putea face fata concurentei si efectelor crizei fianciare .

    Angajarea investitiilor  pentru dezvoltare, fara  a avea la baza o strategie conectata cu piata cit si un model de amortizarea si evalaurea rentabilitatii financiare  inainte de lansarea investitiilor conduce la periclitarea ireversibila a cotei de piata si a investitiilor angajate .

    Planificarea financiara este coloana vertebrala a unei companii de succes.

     Fara o harta rutiera solida financiar, chiar şi o societate prospera se poate  prabusi atunci când vine vorba de plata salariilor sau plata datoriilor.

   Lucrând cu un plan financiar aprofundat, proprietarii de afaceri sunt mai capabili sa treaca de vremurile grele ale crizei si vor putea excela în vremurile bune.

   Planificare adecvata înseamna mai putine surprize neplacute în timpul amortizarii investitiilor.


 www.iancu.ro