Home Servicii Cloud Computing Pro bono publico
                Cabinet contabilitate Iancu Razvan -expert contabil                     Investim pricepere in contul tau
Planificare Financiara Gestiunea proiectelor Gestiunea lichiditatilor Managementul schimbarii Suport Juridic Gestiunea performantei personalului Comunicare si relatii publice
Gestiunuea
performantei personalului
Brosura

 Managementul performantei personalului include modul în care organizaţia stabilind şi comunicând obiectivele sale, se asigură ca angajaţii au abilităţile şi atributele necesare pentru a îndeplini obiectivele organizaţiei precum şi modul cum se evaluează şi recompensează succesul organizaţional şi contribuţiile individuale.

   Deşi unii angajaţi şi/sau autorităţile de supraveghere nu sustin procesul de evaluare a performanţelor personalului, aceasta poate fi unul dintre cele mai bune moduri de a dezvolta o echipa de lucru puternica. Dacă ar fi implementat în mod corect, acesta poate fi perceput ca o experienta pozitiva, mai degrabă, decât o corvoada de evitat.

  Odată ce o companie instituie un sistem de evaluare a performanţelor, managementul  il poate folosi pentru imbuntatirea productivitatii şi a moralulului angajaţilor societatii.


Revenire site www.iancu.ro