Home Servicii Cloud Computing Pro bono publico
                Cabinet contabilitate Iancu Razvan -expert contabil                     Investim pricepere in contul tau
Back
Servicii privind activitatea de comunicare si relatii publice
Obiectivele ce pot fi realizate :
Servicii de baza in mediul on line
Ce se obtine in urma utilizarii serviciilor :

   Orice actiune de implementare a proiectelor  in scopul operationalizarii la intreg  segmentul de piata ales necesita popularizarea acesteia catre publicul cu sansa cea mai mare de implementare.

   Construirea strategiei de comunicare, care sa permita ocuparea terenului in mass media, pentru ca mesajele societatii sa nu fie perturbate de mesajele concurentei sau factorii externi de distorsiune a mesajului, asigura realizarea proiectelor in volumul si calitatea ce permit obtinerea eficientei financiare proiectate.

 - construirea de site-uri de prezentare a societatii, a produselor, a proiectelor - intretinerea si   domicilierea acestora.

 - elaborarea strategiei de comunicare on line.

 - ”search engine marketing” (SEM)  - mecansim pentru cresterea vizibiliatii imaginii societatii prin intermediul site-ului, transformarea site-ului intr-o sursa de informatii pentru clientii actuali sau pentru cei potentiali

 - ”search engine optimization” (SEO) - mecansim prin care site- ul societatii apare in cele mai relevante cautari ale mototarelor de cautare, in functie de cuvintele alese de cel care efectueaza cautarea.

 - campanii Adwords - mecanism de promovare targhetat, in cadrul motorului de cautare google.

 - e-mail marketing pentru realizarea de campanii de ”direct marketing” pentru promovarea proiectelor si produselor care apartin proiectelor initiate.

 - campanii ”social media” prin intermeidul retelelor de socializare Twitter, Facebook .

  - magazin virtual pentru accelerarea procesului de vinzare in zone geografice cit ma mari pentru crestere cotei de piata

   In coditiile actuale cind mediul fizic se muta in mediul virtual, domeniul informarii virtuale, pentru crearea unei imagini despre organizatie si produsele acesteia, este singura conditie de a putea comunica eficient, rapid si cu costurile cele mai scazute, proiectele societatii, in vederea obtinerii feetback -ului conditie esentiala in interactiunea in timp real, cu piata societatii pentru urmarirea trendului si elaborarea proiectelor care sa se implementeze imediat.